18.08.2012 - Mistrovství republiky mládeže a juniorů ČKS

18.08.2012 12:31

A protože Karolínka s Drakouškem splnili limit pro start na mistrovství republiky, vyrazili jsme v pátek 17.08. na dlouhou cestu. Jak už to tak máme nastavené, cesta probíhala v pohodě a s úsměvem. Tak trochu to měl být Drakouškův poslední start a tak jsme plánovali, jak si Drakoušek bude užívat svého plně zaslouženého důchodu. Na místo jsme dojeli kolem druhé hodiny a protože jsme byli první :-) čekali jsme na zbytek našeho závodního družstva. Martin Mrkva s Ebony dojeli chvíli po nás a protože Monika Čeplová s Ester se omluvila, čekali jsme jenom na Karla Mellara, který s Janičkou Hořejší přijeli pomáhat a fandit. Trénink byl v klidu a pohodě, ubytování dobré a nálada super. 

Závod probíhal v klidu, závodnická atmosféra byla přátelská a tak mi nezbývalo nic jiného, než držet palce a tak trochu tajně si to nervozně užívat. Dragon svou roli sehrál na výbornou. Stopu si prošel svým klidem a radostí, na poslušnosti trochu pozlobil a při obraně napnul naše nervy k prasknutí, když si ponejprv šel okouknout v břízách ukrytého fotografa. Už při poslušnosti však Drakouška pobolívaly záda a tak Karolínka chtěla ze závodu odstoupit. Po pečlivé prohlídce Drakouška a po poradě s Karlem Mellarem Karolínka na obrany nastoupila. 

S klidem profesionála si tento úžasný pes vybojoval titul Juniorského mistra republiky, když kategorii IPO3 vyhrál. 

Co více k tomu dodat? Snad jen DĚKUJI PANE PSE !!!! 

Cesta domů proběhla v klidu a pohodě. Jelikož tento závod byl jednodenní, nastoupili jsme na cestu domů až kolem sedmé hodiny večerní. Trocha srandy po cestě, když se Karolínka ptala na cestu policistů, trocha napětí, když jsme kolem jedné hodiny ráno vyzvedávali Klárku s Kristýnkou z koncertu v Hradci nad Moravicí a konečně radost z toho, že jsme se v pořádku vrátili domů.

Výsledky naleznete ZDE

Fotogalerii naleznete ZDE