MR mládeže stopařů - Hodonín

07.10.2011 09:09

07.10. - odjíždíme skoroautobusem do Hodonína na mistrák. Každá z našich oveček (Karolínka s Dragonem, Martina s Dasty, Lenča se Zindou a Nikča s Tesákem) má natrénováno a tak uvidíme :-)

08.10. - FPr3 - Dragon se nějak nepohodl s řepkou a tak nedošel svou první stopu (7b.), Dasty se snažila, stopu došla, nějak ale nevyšly předměty, Tesák zabojoval a došel i předměty našel a Zinda přes moc hezký začátek nakonec u třetího lomu skončila :-( Tak ještě zvládnou poslušnosti, ty se nám daří a tak Dragonova pusa po přisednutí po metrovce je hezkou tečkou dnešního závodění (89b). Nakonec Holky ale drží u sebe, navzájem se povzbuzují, utěšují, společenský večer je superní.

09.10. - ZPS1 - Den začal hodně hezky, Dragon přes trošku nejistý začátek došel svou stopu s bodovým ohodnocením 96, Dasty s Marťou se dneska potrápily a ačkoliv stopu došly body moc nevyšly. Zklamání potkalo i Nikolku s Tesákem, kteří došli k prvnímu lomu a Tesák se rozhodl, že na druhé straně pole bude něco zajímavější. Zinda s Lenčou bojovaly jako lvice, poslední ostrý lom se jim stal osudným.

No a co říci na konec? Přes veškerý pláč a smutek jsme nakonec domů vezli spokojená děvčata, kterým se závod, tak jako i nám dospělým (Karel Mellar, Helča Kavanová) moc líbil a už po cestě jsme zpřádali plány, jak všem příští rok ukážeme, jak jsou ti naši psi dokonalí a nejlepší :-) A jak to všechno vypadalo můžete vidět ve fotogalerii :-)