Vyhlášení soutěže Kynolog roku 2011

03.03.2012 08:42

Karolínka s Dragonem si dnešní den v Praze převzali cenu za třetí místo v soutěži Kynolog roku 2011, kategorie Junior roku 2011. Byla to moc hezká akce v divadle Bolka Polívky. Potkali jsme se s pár přáteli a na celou akci nás doprovodila Janička Hořejší.

odkaz na stránky soutěže s dalšími výsledky - Česká kynologie - kynolog roku 2011

... a text, který ji provázel soutěží :

Proč byste měli poslat hlas:
Ačkoliv ne vždy se dařilo tak jak si představovala, vždy byl na PRVNÍM místě strach a láska k Dragonovi a Penny a za ně bojovala proti nepřízni osudu i zlé vůli některých lidí. Mistrovským titulem z MRM stopařů MSKS zakončila svou pouť mládeží a s odhodláním se příští rok vydává na cestu do světa dospělých. Myslím si, že je i dobrou pomocnicí při odchovu štěňátek v chovatelské stanici Faustus Moravia a při péči o všechny jejich psí i „nepsí“ domácí mazlíčky. Je dobrou oporou své matce a trenérce v jedné osobě, HLAVNĚ ale je, některým z nás, dobrou kamarádkou a přítelkyní. Se psem Dragonem dosáhla krom dalších těchto výsledků: 2010 - Vítěz stop MR mládeže ČKS IPO2 – 98 bodů 2010 - Vicemistryně MR mládeže ČKS IPO2 2011 - Mladý mistr stopařů MSKS 2011 2011 – 10. místo na Otevřeném mistrovství Polska IPO3

Specializace: sportovní kynologie

S jakým psem soutěžící závodí:
Jméno: DRAGON Bohemia Abakan
Plemeno: německý ovčák(pes)
Datum narození: 31.01.2004

Jakým sportům se s tímto psem věnuje: sportovní kynologie

Jméno: PENNY Štýrský dvůr
Plemeno: německý ovčák(fena)
Datum narození: 12.10.2009


Jakým sportům se s tímto psem věnuje: sportovní kynologie

Od kdy se věnuje kynologii: 2009

Jaký je jeho kynologický cíl: aby Dragon zůstal dlouho zdravý a veselý a aby si mohla odchovat a vycvičit malého "Drakouška", taky uchovnit Penny a neztratit se v tom světě dospělých :-)

Chyba, kterou nechce opakovat: nechat se ponižovat